MEHOFOTO Novorojenčka Kulise Baby Cvetlični Foto Ozadje za Foto Studio Slikarstvo Roza Cvet Fotografija Kulise

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.14

-41%

€12.31

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Naše blagovne znamke MEHOFOTO , Smo strokovni ph o tography ba ckdrop proizvajalca,prizadevamo si za proizvodnjo najvišje kakovosti izdelka za vaš kulise potrebe.Imamo lasten fotografski studio in profesionalno ekipo.Naši izdelki so primarno usmerjene na poroko,novorojenčki,otroci,photo booth,otroške tuši,prelivanje,stranke in več,prav tako kot nalašč za televizijo,video produkcija in digitalnih sejmu,obsežnih billboard photogr aphy.Smo lahko po vsaki zahtevo stranke za oblikovanje edinstvene luči izdelka.Naši izdelki vključujejo Poliester Tkanine, Kulise, waterproo f anti-UV,Platno, Luči, Gume, talne, Ol d master tkanino, kot tudi cenovno Vinil Krpo Kulise.Mi OEM,ODM in Drugih meri Tradeshow naročila.Nudimo široko paleto ozadje materialov s po meri velikosti in stilov, da izberejo.Če imate posebne velikosti potrebe,katero koli od naših okolij se lahko naročite po meri-velika vas prosimo, da nas kontaktirate.

Material

Poliestrske tkanine;slika se jasni,realni,Stereo občutek je močan,To je kot nalašč za katero koli strokovno ali zasebne fotografije.

Značilnosti

Poliester:primerjajte papir in krpo ozadje,poliester je nepremočljiva,debele,trpežne,svetle barve,brezšivne in winkle brezplačno.Največ brezhibno širina 300 cm.Lahko se uporablja večkrat.Končal vse skupaj robove, da se prepreči solze.Visoko stroškovno učinkovito.

Odlična dekoracija za foto ozadje,poroka,novorojenčki,otroci,photo booth,otroške tuši,prelivanje,stranke in več,prav tako kot nalašč za televizijo,video produkcija in digitalnih sejmu,obsežnih billboard fotografije.

Če ozadju je umazana,se lahko vrgel v pralni stroj.To je mogoče zložiti za lažje prenašanje,lahko ga uporabljate na prostem,je najprimernejša izbira za fotografe.

Tukaj je načinov za odstranjevanje gub:

Za poliester ozadju,lahko operite ali železa, je, da odstranite gube,gube so enostavno odstraniti.

Material

Tanek-Vinil(Slikovna krpo);Visoka ločljivost in kakovost in ne enostavno zbledi;lahko obrišite z vodo,enostavno čistijo.

Značilnosti

Vinil,slika je jasna,realističen,Stereo občutek je močan.Največ brezhibno širina 300 cm , mehka,lahka, Enostavno Krat & Carry,cenejše in svetlobe, kot Poliestrske tkanine,vendar je še vedno tearproof, Ni vodotesna,Lahko uporabi le za uporabo v zaprtih prostorih fotografiranje,Tako da je Bolj primerna za enkratno uporabo.Enostavno odložite straightly ali naravno.

kot so rojstni dan,družinske fotografe...

Opomba:Ne dotikajte se ga z vodo, ko boste našli odtis na robu, lahko poskusite uporabiti nekoliko vlažna vlažno krpo, da poskusite obrišite.

Tukaj je načinov za odstranjevanje gub:

1) Roll up tesno z valj za 3-4 d ays,to bo v redu.

2) Če je potrebno, prosimo, železa nazaj površine z nizko temperaturo in je najbolje, da je ležala plast krpo v sredini,, tako da ne uniči sliko, potem bo spet gladko.

Torej, če ne morete sprejeti,prosimo, nakup previdno.

Prosimo, upoštevajte,

1.računalniški zasloni so različne, v barvne korekcije,prefinjena barva razlika je normalno.

2.Ob istem času,ker naše ozadje ali slikovni material črnilo v različnih paketih,v ozadju, ko bo natisnjena, ki imajo zelo majhne razlike.

3.Da bi fac ilitate tran sp ort in embalažo,ki bo zložena v ozadju pošiljke, ki nastanejo v nagubana.

Ne skrbite,ne vplivajo na uporabo.

Fotografija

Z uporabo serije high-tech digitalno opremo za proizvodnjo skrbno izdelani digitalne slike črnilo jetpictures.Na kulise morate obdržati razdaljo za fotografiranje.Tudi mnogi veliki format slike lahko zdi littlepixelated.Različnih svetlobnih bo imel različnih streljanje učinek,lahko poskusite, da prilagodite luči, da bi svoje fotografije na bolje.

Dodatne storitve,Prosimo, obrnite na nas.

1.Dodaj na vrhu/dnu žep ali v odprtino.

2.Valjani pošiljanje ozadje.

3.Lahko prilagodite za vse velikosti.

4.Ozadje lahko prilagodite vzorec, dodaj fotografije, spremenite barva/slog.

5.Padec ladijskega prometa.

6.Zlasti hitrega, Obdelujejo naročila v roku 24-48 ur in odpremljeno.

Povratne informacije

Če ne boste zadovoljni z transakcijo,vas prosimo, da stik z mano,mi bo odgovoril v roku 24 ur in poskusil moje najbolje, da se odpravite vse težave.če vam je všeč,prosim, daj mi pet zvezdic ocene.Hvala!

Oznake: ozadje fotografije, Ozadje, studio skupinska fotografija ozadje, foto studio sredstev, Ozadje, novorojenček fotografija backround, široko fotografija kulise, komplet foto studio, fotos studio, perilo chromakey.

Podatki

Material Drugo
Tema Novorojenček fotografija ozadje, za slike
Max. Širina 300 cm(10 m) brezšivne
Vrsta računalniška natisnjen
Slog scenic
Velja za Stranka Ozadju,soba okrasite,družinska Fotografija
Opomba Prosim, pustite vaše sporočilo po meri
Velikost (mm) Prilagojen za vse velikosti
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MOCSICKA

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

MEHOFOTO Novorojenčka Kulise Baby Cvetlični Foto Ozadje za Foto Studio Slikarstvo Roza Cvet Fotografija Kulise

MEHOFOTO Novorojenčka Kulise Baby Cvetlični Foto Ozadje za Foto Studio Slikarstvo Roza Cvet Fotografija Kulise

Podobni izdelki: