MHD Diy Diamond Vezenje ikono Cvet Diamond slikarstvo ptica sliko full Diamond mozaik slikarstvo nosorogovo Needlework

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.65

-47%

€14.70

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Izberite vaš najljubši diamantno obliko 1.Celotno Krog;2. Polno-Kvadrat .

opomba: V: Naš diamond slika je brez okvirja.B.To ni končal sliko, boste morali storiti sami.C.Prosimo, ki otrokom preprečuje požiranju.D.Število vsak diamant, ki bo poslal več, kot je potrebno 20-30%.opis: Ime Izdelka: MHD DIY diamond slikarstvo 1. Vloge: Doma, v pisarni, hotel, edinstveno darilo 2. O Package: 30x40cm paket za polje 3. Globoko vrtanje območje: 100% kvadrat & krog diamanti.To je polno diamond vezenje 4. Orodja: Točka ročaj svedra, trdne plastike, pinceta, točka vrtanje ploščo.Dokončajte korake: 1. Glejte primerjavi miza na platno za identifikacijo vsakega diamond številko, ki ustreza tiskanih območje na platno. 2. Vstavite krog koncu dotting pero v dotting cementa (push trdi, drugače cementa lahko pade off). 3. Uporabite krog konec, da se držijo diamant in rahlo pritisnite navzdol, da bi dobili dodatno cementa iz 4. Trgati narazen delno film in palico diamant na platno v skladu z ustrezno številko 5. V primeru vztrajanjem na napačno mesto, odstranite narobe diamond 6. Ko je končal, rahlo pritisnite navzdol diamantov z roko ali knjige, da jih trdno pritrjen Foto Da: Smo lahko, da diamanti za vas.Če predlogo in velikosti ne ustrezajo naši trgovini vas.Prosim, povejte mi, kakšne vrste vzorcev in velikosti, ki vam je všeč, bomo prilagodite za vas, in vam razumno ceno, dobrodošli!O Učinek večji velikosti, boljši je učinek!Vsak diamant velikost : 2.5x2.5 mm.Če je slika, je kompleksna, majhna velikost ne bo zelo dobro!Če potrebujete velika velikost vseh fotografij, nas, prosimo, kontaktirajte!O Nas Naše diamond slikarstva so polizdelki, ne vključujejo okvir.Ponujamo diamond vezenje orodja za vašo znamko.In bomo dajo 20% več diamantov!Čeprav naše izdelke ni najcenejši, vendar je kakovost naših proizvodov je najboljši!Ko ste končali, lahko slike pošiljate vaše slike, da nam bo pokazal, da kupci po vsem svetu cenijo!Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če ne boste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in vse nevtralne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala!Ekspresna Dostava Pozor!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.Lahko bi približno 10 do 25 delovnih dni za dostavo.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo se obrnite na nas.bomo odgovor na 12 ur, zaradi časovno razliko med nami.

Želim vam srečno nakupovanje, vam želim!

DIY diamantov iz Interneta lepe slike, prijateljem in sorodnikom, da izrazijo.Iz interneta si Želijo, delež, zbirajo .Sledite moji trgovini.

MHD želim vam srečno nakupovanje, hvala !

Oznake: canon t7, paleta disk, veliko vazo, lak za akvarel, geometrija vaza, diamond barve, aa baterije vklop, koala stranka dobave, konoplja lesa, grafiti svinčnik.

Podatki

Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
Diamantno Obliko Kvadratni
Zapolnitev območja, Polno
Vzorec Tipa Živali
Slog Evropa
Diamond materiala Smole
Uporablja Prostor Spalnica, dnevna soba, pisarna, hotel, odlikovanja
Orodja Točke ročaj svedra, trdne plastike, pinceta, točka vrtanje ploščo
Uporaba Slike
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Material Smole
Obrazec Ločeno
Okvir No
Blagovna Znamka MHD
Vrsta Tkanine Platno
Lepljenje Površine Polno
Diamantno obliko - opcija 1-krog diamanti; 2-kvadrat diamantov
Število Barv 30-45

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

MHD Diy Diamond Vezenje ikono Cvet Diamond slikarstvo ptica sliko full Diamond mozaik slikarstvo nosorogovo Needlework

MHD Diy Diamond Vezenje ikono Cvet Diamond slikarstvo ptica sliko full Diamond mozaik slikarstvo nosorogovo Needlework

Podobni izdelki: