Original ZNTER 10pcs 1,5 V AA 1700mAh Baterija za Polnjenje USB Polnjenje Litij-Baterry Napolnjena Z Micro USB Kabel Padec ladijskega prometa

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€45.43

-26%

€62.23

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

modname=ckeditor

OPOZORILO: Ta ZNTER Samo baterije lahko napolnite preko Mikro USB kabla.Drugi polnilnikom ne polnite,zavedajte se, da ne!

ZNTER 10PCS/niz AA Polnilne Baterije 1,5 V 2A 1700mAh USB Polnjenje Litij Baterija

Značilnosti

Ime izdelka: 4PCS litijeve baterije AA Micro USB za polnjenje

Model: ZNT5-1-BR

Shell Material: Visoko kakovostni fire-proof ABS plastične lupine + bakrenih elektrod

Baterija Tip celice: Premija A + razred litij-polimer baterija cell

Baterija življenjska doba: 1,000-3,000 krat

micro usb kabel za polnjenje, dolžina: približno 25 CM/9.84 v

micro usb tok: 2A

Nazivna napetost: 1,5 V

Nazivna zmogljivost: 1700mAh

Standard polnjenje metoda: Mikro USB vhod / 5V

Največji polnilni tok: 300mA

Maksimalno polnjenje napetost: 5,5 V

Polna čas: približno 2 uri

Največje količine vode, tok: 2A

Odvajanje cut-off napetost: 1.1 V

Barva: zeleno-črna

Velikost izdelka: Premer * Višina: približno 14 * 50mm/0.55 * 1.97 v

Izvršni Standard: GB 31241-2014

Stranka Opozorilo : kapaciteta baterije smo označena je izvirno polnilna zmogljivost , in tam bodo imeli majhno količino energije tudi izgubo med praznjenje baterije proces.Pojav je običajno v baterijo .Želim vam lahko razumeli .Prosimo, ne skrbite o kakovosti izdelkov , smo prvotno ZNTER Baterije Tovarni .Če kateri koli vprašanja ali potrebujete, vas prosimo, in obrnite neposredno na nas ,mi bo pomagal rešiti v roku 24 ur .Še enkrat hvala za vašo podporo in zaupanje .Dobrodošli v naši trgovini naslednjič .

1. Mi ladje paket, v roku 3 delovni dan po plačilu jasno. 2.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci, ki so odgovorni za te stroške. 3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo 4.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki. 6.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone 7.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI 3. ZAMENJAJTE POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE. 4.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.safran.si!

1. Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na www.safran.si z"ODLIČNO 5 ZVEZD" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Smo tudi, da bo storiti enako za vas. 2.Če niste zadovoljni s poslom, iz katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije. 3.Smo trdo delati, da poskrbite, da www.safran.si Stranka 100% Zadovoljna in odpravite vse težave za vas.Prepričani smo, thateverything bi bilo mogoče rešiti s komunikacijo.Bomo tukaj ponuditi najboljšo storitev za vas. 4.Vse e-pošte in sporočil, bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Opravičujemo se za pozen odgovor v času počitnic.

Oznake: usb kabel za wiko, polnilnik za litij -, aa batteri polnilnik, 26650 li ion, avto polnilnik za baterije, testo, baterija ion li, aa znter, baterry zamenjava polnilne, baterije aa recharg.

Podatki

Nastavite Vrsto Polnilnik Določa
Zamenjava Baterije Da,
Funkcija 3 Micro USB za Polnjenje
Baterija Število 10 Baterije
Funkcija 1 10PCS/set batteria
Funkcija 9 powerbank bateria
Opomba s USD Kabel
Funkcija 2 Litijeve baterije AA
Vrsta Enote Set
Snop Snop 1
Funkcija 7 Polnilne Baterije AA
Funkcija 8 pilha recarregavel
Vrsta Li-ion
Paket Velikost 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Številka Modela ZNT5-1-BR
Blagovna Znamka znter
Nazivna Zmogljivost 1700mAh
Package Teža 0.12kg (0.26lb.)
Velikost AA
Postavka Vrsta Polnilna Baterija
Funkcija 6 AA Baterije
Funkcija 4 1.5 V Baterija

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Original ZNTER 10pcs 1,5 V AA 1700mAh Baterija za Polnjenje USB Polnjenje Litij-Baterry Napolnjena Z Micro USB Kabel Padec ladijskega prometa

Original ZNTER 10pcs 1,5 V AA 1700mAh Baterija za Polnjenje USB Polnjenje Litij-Baterry Napolnjena Z Micro USB Kabel Padec ladijskega prometa

Podobni izdelki: