Brezplačna dostava MLAY Električni IPL &Laser Epilator Stalno Neboleče Odstranjevanje Dlak, Obraz, Telo Pazduho Bikini Naprave FDA 500000 strel

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€106.05

-19%

€132.56

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Brezplačna dostava za hitro dostavo Brezplačno garancija 1 leto garancije

O Značilnosti izdelka:

1.PREMIUM NEGO V UDOBJU VAŠEGA DOMA Uživajte v vrhunskih hair removal storitve kjerkoli ste.Naše odstranjevanje dlak naprave vsebuje kompaktno obliko, ki vam omogoča enostavno nosite s seboj, kadar greste.Nikoli več ne boste porabili več sto dolarjev na salon lepote.

2.NAJBOLJ UČINKOVIT TELO ODSTRANJEVANJE DLAK SISTEM - MLAY telo las odstranjevalec uporablja Intenzivne Pulzirajoče Svetlobe (IPL) tehnologijo, da poda najbolj učinkovito, trajno odstranjevanje dlak.Ima 5 raven energije, in se dogaja, da dajejo odlične rezultate, v samo 4-6 zdravljenja.

3.100% VARNA ZA KOŽO - najnovejše IPL odstranjevanje dlak tehnologija vam zagotavlja popolno varnost v primerjavi z drugimi načini trajnega odstranjevanja dlak.Ste zato zagotovljena popolna varnost, ko bo to vaše odstranjevanje dlak naprave izbire.Nositi zaščitna očala, ko uporabljate napravo.

4.IDEALEN ZA UPORABO ZA MOŠKE IN ŽENSKE PREVEČ - Naše IPL trajno odstranjevanje dlak naprava je idealna izbira tako za moške in ženske.Idealen je za odstranjevanje dlak iz roke, pazduhe, noge, hrbet, prsa, bikini linija, in obraz.OPOMBA: Ne, za uporabo na rdeče, bele ali sive lase in rjave ali črne kože.

5.ZANESLJIVA IZBIRA ZA TANKE IN DEBELE ODSTRANJEVANJE DLAK - Smo raziskave na več kot 2000 oseb po vsem svetu.Za tanke lase odstranitev:okoli 86.5% ljudi tanke lase je šel v samo 5 sej.Za debele odstranjevanje dlak:okoli jih je 83,2% ljudi, ki zahtevajo, 8 sej.Po 3-6 mesec uporabe,lasje vidno manj in las-rast je preprečiti,smo morali za vzdrževanje v samo vsaka dva ali več mesecev.

6. Ustrezno : 100~240V delovna napetost, ki je primerna za vse države v svetu. 7. Stalna: IPL deluje znotraj pore, uničuje lase papile, s čimer se doseže trajno odstranjevanje dlak

8. Dolgo Življenje: Kremen Lučka za odstranjevanje dlak z uporabo več življenja in trajne uporabe

9. Nič Potrošni material, Ne Medijem, Ne potrošni material

10. Neboleč: Pet Nastavljiv optimalno raven energije v skladu s kožo tolerance.Zagotavlja nežno zdravljenje brez bolečin in enostavno , brez ranjavanje kože.Lučka LED jasno kaže raven energije.

11. Hitro in velikih zdravljenje območje : 3.9 kvadratni cm spot velikost ne prevelika ali niti premajhna za vse telo krivulje, visoko učinkovitost in hitro, da le traja nekaj minut, da se odstranijo prekrivajoče regin dlake, ki je zahtevna za tradicionalna metoda odstranjevanja dlak

12. Varno: Ne vpliva na normalno znoj in izločanje sebuma

13. Priročno: Prenosni dsign in enostavno sprejeti

Kaj je IPL doma trajno odstranjevanje dlak?

IPL je intenzivno pulzno svetlobo,to je bilo dokazano v klinični uporabi že več kot 10 let kot varno in učinkovito tehnologijo.Filtri v handpiece spremeni valovna dolžina poskrbi, ki omogoča, je optimizirana za različne aplikacije in tip kože.

Oznake: odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, dlake odstrani naprave, ipl, iphl laser epilator, genitalni odstranjevanje dlak laser, ipl laser hair remov, laser mlay, epil ipl, laserski kazalnik moči, mlay laser 4.

Podatki

Material ABS
Blagovna Znamka MLAY
Uporaba Pod pazduho
Številka Modela T3
Vrsta Napajanja električni
Postavka Vrsta Epilator
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezplačna dostava MLAY Električni IPL &Laser Epilator Stalno Neboleče Odstranjevanje Dlak, Obraz, Telo Pazduho Bikini Naprave FDA 500000 strel

Brezplačna dostava MLAY Električni IPL &Laser Epilator Stalno Neboleče Odstranjevanje Dlak, Obraz, Telo Pazduho Bikini Naprave FDA 500000 strel

Podobni izdelki: