33 45 Gramov CO2 Plina Valj za motorno kolo, zračna Blazina Telovnik 50cc 60cc Plinsko jeklenko CO2 Kartuše za Duhan, zračna Blazina telovnik AIR01 02 rezervnih

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€38.88

-14%

€45.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

 Duhan motoristična oprema, zračna blazina plinske jeklenke CO2 50cc 60cc - rezervni deli za Duhan, zračna blazina majice.Ta CO2 Plina, Cilinder je enkratno uporabo, zaprti, za enkratno uporabo in lahko nadomesti z drugo, medtem ko se zračna blazina telovnik lahko ponovite uporabo.Spomnil: 1) Prosim, NE odprete spora, če pošiljka ni prispela pravočasno, ali v lasti Carinske ali vrniti, še en nov paket bo poslano takoj. 2) Posebno pakiranje metode bo sprejet, se prepričajte, da lahko prenese na letališče in Carinski kontroli. 3) Posebno način dostave bo sprejet, zaradi tega je občutljive proizvode / prepovedano izdelkov po najbolj izraziti podjetja, včasih se je težko iti skozi letališki varnostni pregled.Prosimo, počakajte z potrpežljivost, kot to lahko traja dolgo čas poštnine. 4) S hipping pod držav, ki bodo zlahka uspeli , drugih državah morda težko.Prosimo, da dobro razmislite, če boste iz držav, ki niso v nadaljevanju seznam. --- Evropa --- Avstrija Belgija češka Danska Finska Francija Nemčija Grčija Madžarska Italija Irska Luksemburg Nemčija Nizozemska Norveška Poljska Portugalska Slovaška Španija Švedska Švica Turčija Združeno Kraljestvo ruska Federacija ---Amerika & Afrika--- Združene države amerike Kanada Brazilija ----- Azija & Pacifik ---- Singapur Tajska Japonska, Koreja, Indija, Savdska Arabija, šrilanka Združeni Arabski Emirati, Avstralija Nova Zelandija DUHAN tovarne zdaj uporabite 60CC 45grams CO2 kartuše za obe AIR01 telovnik & AIR02 telovnik.Če ste kupili DUHAN AIR01 telovnik v letih 2016, 2017, 2018 in preden Avgust. 2019, prosimo, izberite 50CC 33Grams; A fter Avgust. 2019, prosimo, izberite 60CC 45 Gramov; Če imate DUHAN AIR02 telovnik, prosimo, izberite 60CC 45Grams Povezavo za DUHAN Air Bag Majice :

Besede na 50cc steklenico 36 GRAMOV CO2, ki je NAPOLNJENA MIN.GR.WT:158.5 G LH/03CE63 KITAJSKA mm/llll NE TOPLOTE

SW-STAR CO., LTD je strokovno izvozno usmerjena je trgovsko podjetje, ki se ukvarja z razvojem, pakiranje in prodaja srednje in visoke kakovosti " made-in-China Izdelkov.Podjetje se ukvarja v dveh poslovnih področjih, eno polje je B2B tradicionalnih tujih podjetij za velike količine naročila in drugo je B2C e-poslovanja za mala količina naročil, ki se izvajajo po različnih oddelkih.

Naši glavni proizvodi vključujejo motorno kolo, zaščitno orodji, motorno kolo, jopiči, hlače, čelade, rokavice, škornji in ščitnike itd.električni motorji, nizkonapetostni električni izdelke, izdelke, povezane s spolnostjo, električni invalidski vozički itd.Obstaja več kot 1,000 vrste proizvodov, ki se lahko nudimo, in večina od njih so opravili ISO9001, CCC, CE in CB certificiranje.Zato naši izdelki se prodajajo zelo dobro v EU, Severni Ameriki, Južni Ameriki, Avstraliji in Jugovzhodni Aziji itd.

Kaj je več, SW-Star Trading Co., Ltd, ki se nahaja v Kitajsko Pearl Harbor, Bengbu Mesto, Anhui Province, ki je največje mesto na bregovih Huaihe Reka, 3. najdaljša reka na Kitajskem.Bengbu je dobro znano kot njegovo trgovanje in transport hub na Kitajskem.Železniška, Rečna in Letališča, ki bi združevalo vse tukaj.

Kot ključna kompetenca za trgovsko podjetje , strankine potrebe in odzivnost so naša pest upoštevati.Na podlagi trgovanja prepričanja "Osredotočenost na stranke", naše podjetje je mirno, obrnjena proti spremenljiv konkurence na trgu.Glede naših trgovanje, mi smo ne samo prodajo naših izdelkov, vendar duhovne kulture in storitve za uresničitev našega dela cilj ", ki iščejo strank dodatno zadovoljstvo".Z duhom "izraz-delo in dejanske inovacije", podjetje navaja, da našo vodeno upravljanje misli se "delajo resno in se pošteno", da bi zagotovili delovna glavni "za stranke, ki Iščejo "dodatne zadovoljstvo", ki se izvajajo vedno.

Oznake: co2 meter plina analyzer, biker usnje waistcoat, oklep motocikel telovnik, air bag telovnik, macbook air motorno kolo, co2 steklenico hišnega ljubljenčka, komplet co2 kartuše 16g, zrak šok, duhan motorno kolo, sopihanje, akvarij co2.

Podatki

Uporaba Duhan, zračna Blazina Telovnik AIR01 AIR02
plinske jeklenke zamenjava za motorno kolo, zračna blazina telovnik
50cc Plinsko jeklenko motorno kolo Plinsko Kartušo
Motoristična Oprema motorno kolo, zaščitno opremo
moto dela rezervni deli

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

33 45 Gramov CO2 Plina Valj za motorno kolo, zračna Blazina Telovnik 50cc 60cc Plinsko jeklenko CO2 Kartuše za Duhan, zračna Blazina telovnik AIR01 02 rezervnih

33 45 Gramov CO2 Plina Valj za motorno kolo, zračna Blazina Telovnik 50cc 60cc Plinsko jeklenko CO2 Kartuše za Duhan, zračna Blazina telovnik AIR01 02 rezervnih

Podobni izdelki: