Novo Akcija
Za Xiaomi Redmi 4 Pro Prime LCD Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Črno Belo Zlato Povečaj

Za Xiaomi Redmi 4 Pro Prime LCD Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Črno Belo Zlato

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€17.99

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

Vsa dela so 100% jamči za kakovost.Odlična zamenjava za vaše zdrobljen ali stari originalni deli.Če naletite na težave, kot so popravilo ljubimec pri določanju mobilni telefon in tablični računalnik, saj ni pouk skupaj s paketom ,zato prosim, prosite lokalnega serviserja za pomoč!Vam lahko ponudimo vse vrste rezervnih delov za mobilne telefone in tablet za Dobre Kakovosti s Konkurenčno Ceno.Imamo najnovejše informacije o mobilni telefon, nadomestni deli in tablet delov v trgovini na debelo trg.Prosimo dodati element na seznam želja in dodaj povezavo do trgovine, na moji najljubši trgovini.prosim, vas prosimo, da stik z nami, če želite, big nalogov , vam lahko damo popust !!!mi vam lahko pomaga najti svojo želim predmete v trgovini na debelo Trg, in Prosim, pošljite podroben seznam za nas.

Sliko izdelka predstavitev

Pakiranje:

parcela bo pakirani tudi z mehurček vrečko in močno polje.

Paket Vključuje:

1 x baterija Telefona zadnji pokrov, 1 x T5 izvijač 1 x T6 izvijač. 1 x odpiranje orodja.

Opomba:

1. Orodja so poslana kot darilo, ne moremo jamčiti za 100% prilega telefonu. 2. za več kot en element, nakup, samo pridi z enim kompletom preveč, pls razumeti, Ni izjema. 3. No namestitev navodila, morate najti veliko videov na youtube,hvala.

Plačilo:

Za Depozitni, VISA in MasterCard, maestro), Kreditno Kartico, Western Union.

Opomba:

1. Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov pred dokončanje vaše plačilo, Ko bo vaše plačilo je bilo poslano, ne moremo zagotoviti, da naslov, ki ste spremembe bodo začele veljati. 2. Ruski kupci prosim, pustite vaše polno ime, če ste naročilo, tako da lahko dobite svoje predmete prej in varno. 3. Ko plačate na Ali Express, vaš denar je protecked za Depozitni.ne bo nas, dokler ne potrdite.

Dobavni rok:

Smo poskušali naše najboljše, da ladjo iz istega dne za plačilo počistili pred 16:00 PM(Peking Čas), v nasprotnem primeru bomo ladja na naslednji delovni dan.Naročilo na vikend ali praznik, bodo odposlana v ponedeljek ali naslednji delovni dan.Opomba: ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Vendar bomo označi kot darilo za vse mednarodne paket.

Dobavni rok:

Smo poskušali naše najboljše, da ladjo iz istega dne za plačilo počistili pred 16:00 PM(Peking Čas), v nasprotnem primeru bomo ladja na naslednji delovni dan.Naročilo na vikend ali praznik, bodo odposlana v ponedeljek ali naslednji delovni dan.Opomba: ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Vendar bomo označi kot darilo za vse mednarodne paket.

Čas Dostave:

ZDA: 7-25 delovnih dni za e-zavitek.V avstraliji, Kanadi in Evropskih Državah: 20-40 delovnih dni.Rusija, Brazilija, Argentina, Čile in druge države: 30-45 delovnih dni.Parcele so dobavljeni z www.safran.si Standard Tovora ali Singapur Registriranih Paketov (s številko za sledenje), če potrebujete hitreje, ladijski prevoz, prosimo, kontaktirajte nas za express, ladijski promet pristojbina.kot so DHL,EMS in UPS,Fedex, in druge express dostava.

Po-prodajne pogodbe:

1. Da bi zaščitili interese kupca.Kupci, ki so nezadovoljni z blago v roku 7 dni od datuma prejema blaga (odpor, drugačne od opisa, vprašanja kakovosti, itd.) lahko se uporabljajo za brezpogojno vrniti.Prodajalec kupnino v celoti. 2. Nakup datum prejema.Izdelek zamenjati v roku 15 dni in garancijski rok je 1 leto. 3. Da bi zaščitili interese prodajalec, kupec velja za celotno vračilo in kupec mora vrniti blago. 4. V vsakem primeru bo kupec nosi vrniti ladijskega stroškov. 5. Če kupec prijatelj nakupe ta izdelek, to pomeni, da se glasi vsebino tega sporazuma.In se strinjam, da ustrezne poprodajne pogoji tega izdelka.

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno.Prosimo, NE Puščajte Nizko DSR z 1, 2 Zvezda ali Nautral Povratne informacije, je enako z negativno povratno informacijo.Če imate vprašanja o vašem naročilu ali če se vam zdi, da imate težave z vašim naročilo,prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo, preden zapustijo povratnih informacij.Cenimo priložnost, da svoj posel. 2. Prosim, Pustite nas 5 Zvezdic pozitivne povratne informacije DSR (Podrobne Ocene prodajalcev) 3. Po prejemu vašega naročila in če ste zadovoljiti z naših storitev.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo. 4.Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče. 5.Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto, kakor hitro je mogoče, vendar pa zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj ,vendar pa Imamo možnost, da vam odgovori v roku 12 ur. 6.Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora na www.safran.si. 7.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, stik z nami takoj.

O NAS:

Smo alway zagotavljajo najboljšo kakovost zaslona popravila zamenjava za večino mobilnih telefonov in tabličnih računalnikih, na dobro ceno.Prav tako ponujamo najboljšo storitev za stranke pred ali po prodaji.vsi zasloni so 1Year garancija čas.Mi vedno stojijo za naše izdelke, prosim, ne skrbite.

Oznake: redmi 3 pro zaslon, pipa black lcd, prikaz xiaomi redmi 4 prime, britney spears slike, 9t xiaomi, prikaz redmi 4 prime, mi redmi opomba 3 zaslon lcd, hongmi redmi pro zaslon oled, xiaomi redmi opomba 4 zaslon na dotik zamenjava, redmi 3x deli.

Podatki

Zaslon > 3"
barve Črna/Bela/Zlata
LCD Kit Da,
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Material IPS
Kakovost Razred Visoka Kakovost
Velikost 5.0 inch
Postavka Stanje Nova
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Ločljivost Zaslona 1280x720
Številka Modela Za Xiaomi Redmi 4 Pro Prime LCD
Blagovna Znamka Guanao

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Za Xiaomi Redmi 4 Pro Prime LCD Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Črno Belo Zlato

Za Xiaomi Redmi 4 Pro Prime LCD Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Črno Belo Zlato

Podobni izdelki: