Bagel Slicer Giljotino kot Nalašč Bagel Rezalnik Vsak Čas, opekač za kruh K1AD

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€14.74

-17%

€17.76

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prenosni Izmenljive Kruh Bagel Razčlenjevalniki Kot Nalašč Bagel Rezalnik Vsak Opekač Za Kruh

Funkcija:

· Ali ste pogosto cut bagels v tanke rezine, ki povzročajo polovica spali in druga polovica ne opečen pravilno.To bagel slicer zagotavlja odlično kosi vsakič, ustvarjanje kot nalašč ali celo toast.Od takrat, malico še nikoli ni bilo tako enostavno, kot je zdaj.Nekaj prigrizki so kot okusna kot sveže pečen bagels, vendar nič ne more uničiti, da je več kot neenakomeren toast.Rekli zbogom bagel giljotino toast, Stroj, ki težavah.

· Naredi to bagel slicer odpravo tanke rezine bagels, ki zagotavljajo odlično, celo toast.Vsakič, natančnost slicer kosi sredini bagel neposredno.Na giljotino je hitra in čista za uporabo.To zahteva zelo malo silo, kadar se uporabljajo, in samo za potrebe push erlenmajerico rezilo nad prigrizek z ročico.

· Zaradi natančnega načrtovanja, bagel giljotino bo prineslo minimalno lusk, ko narezan na tanke rezine.Za razliko od kruha noži, ki zahtevajo naprej in nazaj gibanja, bagel giljotino bo čisto narezan na prvem mestu.Preprosta, vendar učinkovita zasnova zajema vse ostanke, ki je enostaven za čiščenje vse umazanije, ki se pojavi.

· Vsakič, ko si bo kot nalašč bagel kruhovi rezini, ergonomsko natančno oblikovanje giljotino zagotavlja, da je povsem rezine ustvariti najboljše in najbolj celo toast.

Specifikacija:

· Velikost: 22.5X17.5X9.5 cm

· Material: plastika + nerjavečega jekla.

· Barva: Bela

Paket Je Vključeno:

· 1X Kruh Slicer

Oznake: kruha opekač za kruh, kruh machin, sendvič, opekač za kruh, roza opekač za kruh, žar, opekač za kruh, kruh maker xiaomi, obroč smrčijo, kruha opekač za kruh z brezplačna dostava, opekač za kruh, multifunkcijski vaflji opekač za kruh.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine
Zmogljivosti 501-800 g
Blagovna Znamka MEXI
Napetost (V) /
Certificiranje NOBEN
Moč (W) /
Čas je, da trg Maj-15

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Bagel Slicer Giljotino kot Nalašč Bagel Rezalnik Vsak Čas, opekač za kruh K1AD

Bagel Slicer Giljotino kot Nalašč Bagel Rezalnik Vsak Čas, opekač za kruh K1AD

Podobni izdelki: