Pribor Vodotesno Ohišje Polnilnika lupine in USB Kabel za SJCAM SJ4000 WiFi SJ9000 C30 R H9 Za EKEN H9R Motocycle Clownfish

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.92

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

SJ9000 Športne Kamere Pribor Vodotesno Ohišje Polnilnika lupini Z USB Kabel za SJCAM SJ4000 WiFi Sj7000 Soocoo C30 C30R S100 EKEN H9 H9R Za Motocycle Chargeing Clownfish, Mikro Nepremočljiva Kabel

Kombinacija Paket Vključuje

1 X Vodo Neprepustnimi Primeru

1 X Znanja

1 X Vijak

1 X USB Kabel ( 1,5 M )

B Kombinacija Paket Vključuje

1 X Micro Kabel

Dostava

Bomo poslali paket v 2-3 delovnih Dni za vašega naročila.

Za Združene države amerike, smo običajno ladja s pomočjo Epacket.

V Drugih Državah, smo običajno ladja s Chia Air Mail.

I f vaše naročilo količina, ki je velika ali želite dostave hitreje, predlagamo, da se odločite DHL express.Vsi prihajajo s Številko za Sledenje.

Opomba: Smo samo pošljite na naslov v vrstnem redu.Kupec, ki bodo odgovorni za vse davke, carine in druge dajatve, ustvarjene v kupca državo!Garancijo nudimo enoletno Garancijo za vse proizvode, navedene.Če prejmete defectve eno, da se lahko vrnejo v roku 10 dni po tem, ko ste se prijavili na paket.

Prosimo, lahko opazil, da se vrne element, ki mora biti v originalni pogoji in naj kupec golimi povratni ladijski promet pristojbina.

Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije bodo naši najboljši zameno za to, da vam služi.Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije.Vaše povratne informacije bodo zelo cenjeni in nam bo pomagalo, da vam lahko bolje.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte, preden boste predloži negativne povratne informacije.Ko je problem poročali, vse naše štabi bo poskušal najbolje, da vam pomagajo ven težave prišlo.Hvala vam za vaše razumevanje.

Oznake: SJ4000 Zraka, delovanje fotoaparata eken, fimi dlani, mgcool explorer pro 4k, šport hd dv 1080p wifi delovanje fotoaparata, plošča sjcam sj8 pro, sjcam 4000 zraka, stick usb, eken h9r plus, zunanje wifi adapter za android.

Podatki

Uporaba sjcam SJ4000/SJ7000/Soocoo C30/Eken H9/THIEYE T5 Rob E7
Številka Modela SJ
Kombinacija teže 150 g
Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke clownfish
Snop Snop 1
Material ABS
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka clownfish
Vrsta Vodotesno Ohišje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Pribor Vodotesno Ohišje Polnilnika lupine in USB Kabel za SJCAM SJ4000 WiFi SJ9000 C30 R H9 Za EKEN H9R Motocycle Clownfish

Pribor Vodotesno Ohišje Polnilnika lupine in USB Kabel za SJCAM SJ4000 WiFi SJ9000 C30 R H9 Za EKEN H9R Motocycle Clownfish

Podobni izdelki: