Britune H4 H7 Smerniki Objektiv Angel, Hudič Oči, Bi-xenon Projektor Spirala COB Teče Svetlobe 3.0" Super H1 HID LED Avto Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€51.71

-14%

€60.83

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Britune H4 H7 Smerniki Objektiv Angel, Hudič Oči, Bi-xenon Projektor Spirala COB Teče Svetlobe 3.0" Super H1 HID LED Avto Dodatki

Nadgradnjo super 3.0" projektor objektiv daje mat videz reflektor, lahko zagotovi širši luči in svetlejši hot spot, s jasnejši in ostrejši cut off line od 3.0 standard proejctor objektiv.S Spiralno COB Angel Eyes, angel eye je s samo-zaščito funkcijo.Ko vključite vaš žarometi, angel eyes bo samodejno izklopi, in tako, da se temperatura navzdol in daljše življenjske dobe.Ko ste izklopili vašo žarometi, angel eyes bo NA in dela kot dnevnih luči.To je dobra izbira za nekoga, ki išče manj svetlobe porabe.

Specifikacija: Projektor Objektiv Dimenzije:3,0 Palca Objektiv: Visoka jasno konveksno lečo, svetlejša od standardnih 3.0 objektiv, se zagotovi enotno svetlost, močna prebojna moč in ne astigmatism.Pokrov Material: Visoko temperaturno odporne plastike, lahko vzdržijo 300 stopinj temperature, z vgrajeno v Spiralo COB angel eyes pripone prinesel nov videz za vaš žarometov.Reflektor: Aluminij zlitine reflektor telo, z daljšo življenjsko dobo in visoko prepustnostjo.Magnetni: Močan in močan magnetni, da odkrijete več svetlobe skozi objektiv, boljša objektiv uspešnosti.Nizko Žarka Vzorec: Z mehko svetlobo sije, ne bo slepo nasproti vozečim voznikom.High Beam Vzorec: Z širši spekter, prinaša super svetilnost na vaši poti.Cut-off Žarek Možnosti: LHD(Privzeto)/RHD LHD -- Levo-roko-drive, volan na levi je avto, v Rusiji, ZDA...itd.RHD -- Pravico-strani-drive, volan na desni, avto je v veliki BRITANIJI, na Japonskem...itd.Opremljanja: Ustreza za H4, H7 Žarometov.Za druge smerniki vrsto, boste morda morali narediti manjše spremembe, ki se prilegajo v objektiv tudi.Projektor Potrebno Žarnico Tip: H1 Xenon/Britune H1 LED Žarnice.

Angel Eyes: 1)Nadgradnja Spirala COBAngel Oči!Angel eye je s samo-zaščito funkcijo.Ko vključite vaš žarometi, angel eyes bo samodejno izklopi, in tako, da se temperatura navzdol in daljše življenjske dobe.Ko ste izklopili vašo žarometi, angel eyes bo NA in dela kot dnevnih luči. 2)High-end flip žetonov COB LED, 2-krat svetlejša od običajnih COB LED angel eyes, in 6-krat svetlejša od CCFL angel eyes.Dodatni Hudič Oči: Rdeča/Modra/Rumena/Vijolična Hudič Oči, da vaš smerniki a osveži videz.Paket Vključuje: 2 x 3.0" Super Bi-xenon Projektor Objektiv 2 x Spirala COB Angel Eyes Pripone 2 x LED Hudič Oči (Če ga izberete) Namestitev Pranje & Zaklepanje Obroči Pozornost: 1. Paket je brez xenon žarnice in balast, če potrebujete pretvorbo komplet skupaj, vas prosimo, preverite svoj naslednji link za to. 2. Če potrebujete LED žarnice za ta projektor objektiv, prosimo, preverite spodaj povezava za H1 LED Žarnice.

1. Prosimo, preverite jasno sliko, opis in pojasnilo, da je zaradi vpliva monitor resolutionand okolje, slika, barva, je lahko mogoče malo drugačen od materiala predmeta. 2. Za pospešitev vaše naročilo, vas prosimo, sporočite nam vaše podrobnosti na zahtevo, kot so barve, temp, žarnica, vrste, itd., in pustite nam vašo podrobno ime, naslov, telefon/mobilni telefon številko, poštno kodo. 3. Pleaseunderstand, da je davek na carinsko odvisno od prava v vaš velik državi, to je izven našega nadzora.Vse dodatne dajatve, ustvarjene z carinjenje mora biti nosi kupec. 4. Prosimo, da vse oznake na izdelku prvotno kot vzdrževalni potrdilo. 5. Izhod balast je visoko votage linijo, prosim, ne cut za rejoint, to ni varno in ne more priti vzdrževanje.

1. Naročeno blago bo v roku 3 delovnih dni po plačilu potrjena. 2. Mi lahko ladja z China Post, HK Post, EMS, DHL, FEDEX, TNT, kot kupec, ki ga imenuje ali kot na naših trgovinskih pogojev.Dobavni rok za sklic: UPS & DHL: 4 do 8 delovnih dni (odvisno od države, dostavljeno) EMS: 10 do 20 delovnih dni (odvisno od države, dostavljeno) Kitajska Prispevek: 10-40working 3 dni. Če ste omenjeni ne prejema blaga in30 dni po plačilu storiti, pls, nam sporočite pravočasno, in bomo poskušali pomagati. 1. Vsi izdelki so testirani pred dostavo, da se zagotovi kupec prejme dobre kakovosti in pravico blaga. 2. Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Po prejemu predmetov povrnili vam bomo takoj.

1. Nudimo 1 mesec zamenjava in 12 mesecev vzdrževanja garancije.Elemente lahko nadomesti v prvem mesecu ali ohraniti za prvo leto. 2. Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov.(V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Oznake: avto leča, aun objektiv, bixenon, mini projektor, dvo led len, 20000lm h4 led, galaxi projektor, argox os 214 plus, h7 led canbus smerniki objektiv, hudič majica.

Podatki

Tip 4 HID Projektor Kit Objektiv
Z Spirala COB Angel Oči
vrsta 17 Rekonstrukcija Slog
Tip 5 Smerniki Projektor Kit Objektiv
Blagovna Znamka BRITUNE
Poreklo CN(Izvora)
Vgradnjo Vse Žarometi Z Dovolj Prostora
Velikost Balona H1 Xenon
Vrsta Vtičnice H1
Velikost 3.0 inch
Tip 9 Projektor Objektiv DIY
Dodaj Na Dnevnih Luči
Tip 3 DIY Projektor Kit Objektiv
Tip 13 Avtomobilski Žarometi Projektor Kit
Tip 2 Projektor Objektiv Bi-xenon
Tip 15 Projektor Objektiv Spremembe
Tip 7 Projektor Leče Žarometov
Postavka Vrsta Objektiv
Tip 14 Avtomobilski Žarometi Luči Projektor
Tip 11 Projektor Leče Žarometov Natikanje
Moč 35W
Tip 16 Avto Oprema
Posebno Bi-xenon Luči
Tip 6 Leče Žarometov
Ime Modela 3.0 Super Spirala
Tip 1 Leče Za Žarometi
Tip 10 Projektor Objektiv Za Avto
Tip 12 Projektor Objektiv HID
Uporaba Rekonstrukcija
Tip 8 Projektor Objektiv Skupščine
Napetost 12V

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Britune H4 H7 Smerniki Objektiv Angel, Hudič Oči, Bi-xenon Projektor Spirala COB Teče Svetlobe 3.0

Britune H4 H7 Smerniki Objektiv Angel, Hudič Oči, Bi-xenon Projektor Spirala COB Teče Svetlobe 3.0" Super H1 HID LED Avto Dodatki

Podobni izdelki: