Bacaz Modra 3D Opeke Ozadje Zvitkih za dnevno Sobo v Ozadju 3d Zid papir Roll 3d stenske Obloge, Nalepke Dekor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€23.48

-32%

€34.53

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Material:ne tkano reliefni Meritev velikost:9.5 m(dolžina)*0.53 m(širina)=5 kvadratni meter ali 32ft(dolžina)*1.73 ft(širina)=55 kvadratnih metrov Ozadje lepilo ni vključena, vendar lahko kupite pri vašem lokalni trgovini strojne opreme.PROSIMO, UPOŠTEVAJTE: Barva Toni lahko razlikuje zaradi različnih osvetlitev v prostoru.

Namestitev:

Vrne: V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 3 dni od dneva prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Stranka zadovoljivo: ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.Ponudba Z Zaupanjem!Prosimo, Upoštevajte,: če vse uvozne dajatve, pristojbine, se kupca odgovornost.

Če vam je všeč izdelek , ki pa ga ne najdete jih v shranimo , prosim, ne skrbite .Ker imam veliko proizvodov, ki niso našteti na spletni strani še ni .Dal ti bom moje najboljše storitve , smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne. 100% Dobra kakovost!Najnižja Cena.Mi lahko pošljete katalog, tako da se lahko prodajo na vaši spletni strani, in mi pomagal, da pošlje predmete, ki jih želite vaše stranke neposredno.

1. Kupec: Hi , prodajalec , nisem prejel svoj paket, kaj se dogaja ?Zakaj ne morejo slediti številko za sledenje?Je neveljavna?Prodajalec: pozdravljeni, prijatelj, ki smo jih poslali po pošti , mogoče so, da naredite nekaj delovni proces.In nisem prenos informacij. 2. Kupec: Hi , prodajalec, Moj paket je bil zaljubljen v carine, ki niso za javnost to zame, jaz tega ne more dobiti , Zdaj imam, da odprete spora.Prodajalec : Žal mi je , vse dodatne davčne na carinsko se kupec je odgovoren,

Oznake: moc, pes ustni, howard vpliv šport, modra, wallpap, papir steno, blok tehnika, blok opeke, bombaž brsti, iz bambusa, alloyseed bluetooth.

Podatki

Uporaba Zabava
vzorec Da,
Vrsta Vinil Ozadja
Material Lesna vlakna ozadje
Blagovna Znamka Bacaz
Mesto pridelave Kitajska
Funkcija Vlaga,-dokazilo
Številka Modela BV912403
Obračunska Enota Usd/Roll
Površinska Obdelava Reliefni
Vinil Ozadje Tip Tkanine Nazaj Vinil Ozadja
Slog kitajski stil

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Bacaz Modra 3D Opeke Ozadje Zvitkih za dnevno Sobo v Ozadju 3d Zid papir Roll 3d stenske Obloge, Nalepke Dekor

Bacaz Modra 3D Opeke Ozadje Zvitkih za dnevno Sobo v Ozadju 3d Zid papir Roll 3d stenske Obloge, Nalepke Dekor

Podobni izdelki: