OTTO Moških Paladij Slog za 2017 Visoko-top Vojaški Škornji Priložnostne Platno Čevelj Udobno Usnje, Krzno, Škornji Velikosti 39-45

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.86

-48%

€36.98

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

100% Čisto Nov.

spodbujanje Postavka

imamo 2 modeli :krzno znotraj modela in usnje vložek model, krzna, umetno krzno in ne gre le za krzno vložek, vendar krzno znotraj vse okoli čevlji, prosimo, izberite tistega, ki ga potrebujejo pri naročanju

Bolje tovorni agent, hitrejša dostava,bomo poslali na parceli z Rusijo Express-SPSR ali Finska post za Rusijo, in za epacket Združiti Kindom, Združiti države,Izrael,Kanada,Francija,Avstralija,Savdska Arabsko, ki traja 10-15 dni, da dosežejo, če se odločite, Kitajska post zraka pošte za odpremo, bomo poslali na parceli za www.safran.si Standardna Dostava ki jih www.safran.si, da večina ostalih držav, če se odločite, Kitajska post air mail, ki je hitrejša in varnejša

prosimo, preverite velikost skrbno, da poskrbite, da boste choosed prave velikosti , hvala!

Velikost: ta čevlji je EU velikosti,od EU39, da EU45 , NAM velikost je samo za referenco , če je vaša običajna velikost je EU42, vam bo predlagal velikost US8.5=EU42 za vas,prosimo, preverite velikost skrbno, da poskrbite, da boste choosed prave velikosti , hvala!

velikost ZDA 7=UK 6.5=BR 37=AU 6.5=EU39 =dolžina Stopala 25,1 cm =Vložek dolžina 26 cm

velikost NAM 7.5= UK 7=BR 38=AU 7= EU40=Stopala dolžina: 25,4 cm =Vložek dolžina 26.5 cm

velikost ZDA 8= UK 7.5=BR 39=AU 7.5= EU41 =dolžina Stopala 25.7 cm =Vložek dolžina 27 cm

velikost US8.5= UK 8=BR 40=AU 8= EU42 =Stopala dolžina 26 cm =Vložek dolžina 27.5 cm

velikost ZDA 9= UK 8.5=BR 41=AU 8.5= EU43 =dolžina Stopala 26,7 cm =Vložek dolžina 28 cm

velikost NAM 10.5= UK 1 0=BR 42=AU 10= EU44 =dolžina Stopala 27.3 cm =Vložek dolžina 28,5 cm velikost US 11.5=UK 11=BR 43=AU 11=EU45=dolžina Stopala 27.9 cm =Vložek dolžina 29 cm

Podrobnosti Izdelka

Pravi snemanjem fotografije

Prosimo, preberite pred nakupom

POMEMBNO

a).Trdo delamo in pametno, da izpolnimo vaše zahteve.Ampak, če imate kakršne koli težave, ko prejme paket, kontaktirajte nas za sporočila ali Blagovne Manager.Bomo dobili nazaj v 24 urah in dela z vami, dokler ne boste zadovoljni.Prosim, NE odprete spora pred komunicirajo z nami.

b).Če dostave, prosimo, da preverite vaš paket, preden ga podpisale.Če ste našli na parceli je unnormal, lahko zavrne podpis.

Dostava

a).Naročila, bo poslana v obdelavo dni po plačilu preverjanje.Običajno to traja 24-72 ur, Da ščiti tako kupci in prodajalci, ki lahko traja do 24 ur, www.safran.si za preverjanje plačila.

b).Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

c).Čas dostave DHL/UPS/TNT/FedEx je okoli 3-9 dni.Čas dostave EMS je okoli 7-29 dni.Čas dostave Post Air Mail okoli 10-60 dni.

bomo ladja iz parcelo, da Rusija Finska post air mail,to običajno traja 20-25 dni, da pridejo in bomo z ladjo iz parcelo v druge države, ki jih na Kitajskem post air mail zagotoviti z www.safran.si, to je hitreje, kot je normalno, Kitajska post air mail in mi bo celotno vračilo če pošiljka ne pride v zagotavljanje čas

prosimo, upoštevajte, parcela pošlji Braziliji, je malo počasen, se poda čas, bo v roku 90 dni

Prosim, primerjajte čas dostave in ladijski promet pristojbina, izberite želeni ladijski prevoz.Čas dostave lahko razlikujejo, še posebej v prometnih konicah.

Če je vaš naslov na daljavo (razširjeno) območje kurirska podjetja (DHL/UPS/TNT/FedEx), vas bomo obvestili plačati oddaljenih storitev pristojbina, ki se zaračuna kurirska podjetja.Remote (razširjeno) območja se lahko preveri na kurirje spletni strani.

d).Mednarodna Naročila: kupec je odgovoren za kakršne koli veljavne uvozne dajatve.

Povratne informacije

a).Ko ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da lahko pustite nas POZITIVNE POVRATNE informacije .Prav tako, vam bo pustil pozitivne povratne informacije za vas.

b).Če iz kakršnih koli razlogov ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur, delo z vami, dokler ne boste zadovoljni.PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 -star Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.

Politika Vračanja

a).Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v prvotnem stanju, vključno polje, embalažo in vse ostale dodatke.

b).Kupec plača povratni prevoz.

c).Če vrnitev je posledica naše napake, bomo ponudili poštnina povračilo, le na standard e-poštna sporočila.In to mora odobriti naročnik storitve pred vrnitev.

Barve

Zaradi kamero naprave, monitorji in drugimi dejavniki, je svetloba barva razlika med dejanskim in fotografije.

Mi dropshipping in celotne prodaje, plese, kontaktirajte nas za podrobnosti

Plačilo , druga vprašanja, Prosimo, da si ogledate :https://www.safran.si/help/home.html

Oznake: kupite čevlje paladij, čevlji palladium, obleka, paladij moški moški, moški športni copati nogavice, visoko vrh platno čevelj moški, ženski čevlji palladium, paladij čevelj, paladij, g1.

Podatki

Modni Element Šivanje
Višina Pete Stanovanje (≤1 cm)
Zgornji Material Platno
Blagovna Znamka OTTO PAS
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Številka Modela OZ-1202
Vložek Materiala Lateks
Obloge Materiala Platno
Ime Oddelka Za odrasle
Sezona Pomlad/Jesen
Zapiranje Tip Čipke-Up
Vzorec Tipa Trdna

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

OTTO Moških Paladij Slog za 2017 Visoko-top Vojaški Škornji Priložnostne Platno Čevelj Udobno Usnje, Krzno, Škornji Velikosti 39-45

OTTO Moških Paladij Slog za 2017 Visoko-top Vojaški Škornji Priložnostne Platno Čevelj Udobno Usnje, Krzno, Škornji Velikosti 39-45

Podobni izdelki: